fbpx
Video afspelen

communie shoot Prinses en pony

Op zoek naar originele communiefoto’s? We brengen jouw prinses en haar pony naar een magische locatie en creëren een unieke ervaring en foto’s.  Je dochter schittert in haar communieoutfit of we huren een handgemaakte haute couture jurk voor deze bijzondere gelegenheid.   Whiskers and Tails zorgt voor kwalitatieve prints, kaartjes, wall-art, albums of fotoboxen. 

“Real princesses don't kiss frogs - They kiss horses”

Recensies

Wat klanten zeggen?

Dank je wel Whiskers and Tails! De meisjes waren "prinses voor één dag". Geweldige ervaring met een super mooi resultaat!
Wendy
mama Jade en Linn
Heel veel lovende reacties gekregen! Ik wil jou via deze weg ook nog eens bedanken voor deze unieke ervaring en de prachtige beelden die we er aan overhouden. Dankjewel!!!
Kim
mama Louise

Kennismakingsgesprek

Voor we overgaan tot de fotoshoot, weet ik graag wat je verwachtingen zijn en of je al een idee hebt welk soort eindproduct of artwork zou passen bij jou thuis. We overlopen de mogelijkheden en de prijzen, kiezen een geschikte locatie en prikken een datum.

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Je beslist hierna pas of je effectief overgaat tot een shoot. Na dit gesprek ken je alle mogelijkheden en het gehele kostenplaatje.

Fotoshoot

Dit is het moment waar we naar uitgekeken hebben! Elke fotosessie is uniek en mijn aandacht gaat volledig naar jouw dochter en haar pony – geen stress, geen druk. Ik vind het belangrijk dat alles in een ontspannen sfeer kan gebeuren.

Première

Benieuwd hoe de foto’s er uitzien? Meteen na de fotoshoot spreken we af wanneer jij de foto’s als eerste in première te zien krijgt. Samen bekijken we hoe we iets mooi kunnen maken. Met speciale software toon ik je hoe de decoratieve wall-art er op jouw muur zal uitzien. Zo kan jij ze van dichtbij en op een ontspannen manier bekijken in welke eindproducten je wenst te investeren.

Onze producten

Je zal  versteld staan van hoe mooi jouw favoriete beelden er in grote print uitzien!

Contacteer ons

Close Menu