fbpx

Dierenfotograaf

Whiskers and Tails draait om liefde voor dieren, van vrolijk kwispelende staarten tot spinnende snoetjes met snorharen. Wil je een prachtige foto van je huisdier om die lege muur in je woonkamer op te leuken? Een schattige gezinsfoto samen met de kinderen en de hondjes? Een onvergetelijke communiefoto van je dochter en haar lievelingskonijn of paard? Het kan allemaal!

Waar worden de foto's genomen ?

Op locatie

Heerlijk spontane foto’s van je viervoeter? Daarvoor trek ik er graag op uit. Jij laat weten welke look en feel je voor je foto’s wilt, en ik denk samen met je mee voor een geschikte locatie. Dit kan overal zijn. Van een wondermooi park bij jou in de buurt tot een verlaten veldweggetje. Of gewoon bij jou thuis! Het belangrijkste is dat de modellen zich comfortabel voelen. Neem ter inspiratie gerust een kijkje in mijn portfolio!

In de studio

Houd je van een strakke, minimalistische stijl? Of net van een heerlijk kleurrijke achtergrond? Dan kan je voor een fotoshoot in de studio kiezen! Dankzij de verschillende achtergrondmogelijkheden kan je meteen voor een kleur kiezen die prachtig in jouw interieur past. Zo heb je een sublieme foto om in je huis mee uit te pakken. Want geef toe, hoe leuk is het wanneer het model van je wall art je eigen geliefde viervoeter is. Bovendien zijn er in de fotostudio een heleboel mogelijkheden, zoals een leuke cake smash met je hond bijvoorbeeld!

Dierenfotografie prijzen

Bij Whiskers and Tails draait alles om fotografie én beleving. Nadat ik tevreden ben over het eindresultaat zitten we gezellig samen om de foto’s te bekijken en selecteren. Je krijgt daarbij persoonlijk advies over hoe je de foto’s op een creatieve en originele manier in je interieur verwerkt.

Shootprijs


€ 99

  • Een halve dag fotoshoot
  • Tot 20 km buiten Leuven worden geen vervoersonkosten in rekening gebracht. Daarna betaal je € 0,34/km heen en terug. 
  • Bewerken van de genomen foto’s
  • Voorstelling van het eindresultaat

Opgelet: in deze prijs zijn nog geen digitale of geprinte foto’s inbegrepen. Hiervoor kan je een keuze maken uit de verschillende pakketten. 

Basispakket


€ 159

  • 7 bewerkte digitale foto’s in drukkwaliteit en in webformaat

  • Mini-accordeonboekje

Interieurpakket


à la carte

De foto’s in je interieur verwerken? Ik geef je tijdens de voorstelling graag persoonlijk advies voor wall art bijvoorbeeld!  

Wat vinden anderen ?

dierenfotografie hond en baasje

Oh my goodness, what a fun experience! Ellen (Whiskers & Tails) did a fantastic job with the photos of my dog Finley and myself. She was patient with my very energetic puppy and the photos turned out incredible. I am WOWED!! We had so much fun working with this talented photographer- Cannot recommend highly enough!!

Emily Bomersback (VS)

Noa is niet de allergemakkelijkste hond om te fotograferen daar zij zeer onrustig is maar Ellen neemt zeker haar tijd en leid je door de shoot heen. Het resultaat was dan ook te zien op de foto's! ❤️ Dikke dank u wel! 😍

Laetitia Sanchez-Vera (BE)

Een van de mooiste fotosessies die ik ooit heb gehad voor mijn dieren. Gaat efficiënt te werk en toont een duidelijke passie voor fotografie.

Zeker aan te raden!

Lars Gentens (BE)

dierenfotografie hond en baasje

Highly recommend! Ellen is a professional photographer, we got amazing photos!!!

Yuliia Delizy (CH)

Mijn puppy en ik zijn zo naar elkaar gegroeid tijdens deze shoot. Ik heb haar het vertrouwen gegeven en Ellen heeft zo de aandacht van Gusta naar zich toegetrokken dat Gusta zeer zelfbewust heeft meegewerkt zonder te vluchten. Topervaring.

Johan Vandesande (BE)

thin

Ook een fotosessie boeken ?


Regio

Whiskers and Tails komt in gans Vlaanderen!

Email

ellen@whiskersandtails.be