fbpx

Jouw huisdierenfotograaf - Over Ellen

luisterend oor dierenvriend Disneyfilm verslindster equine assisted therapeute
opvangmama voor zwerfkatten
chocaholic

Als je mij niet achter mijn lens ziet, is het misschien in UZ Leuven waar ik halftijds als psycholoog werk of in ezelstal Demerhof in Aarschot, waar ik therapie geef aan mensen met de hulp van ezels. Op vrije dagen zit ik graag in een gezellige koffiebar of trek ik de natuur in voor een mooie wandeling.

         Ik was als kind al creatief en met fotografie heb ik echt iets gevonden waar ik mijn ei in kwijt kan. Waarom dieren? Ik merk dat ik echt gelukkig ben als ik tussen dieren zit. Met mijn vriend vang ik zwerfkatten op voor vzw Zwerfkat in Leuven, ik doe aan paardrijden, maar hou ook ontzettend veel van honden en andere dieren.

         Geef mij een beestje voor mijn lens en ik kom mentaal tot rust. Ik kan gewoon mijn ding doen. Het is een creatieve uitlaatklep voor me, een manier om iets authentiek te vinden en vast te leggen. Dat is waarom ik gestart ben met Whiskers and Tails en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad!

Close Menu