fbpx

Frequently Asked Questions

Mijn hond kan niet van de leiband. Is dat een probleem?

Veiligheid is mijn nummer & prioriteit! Dus als je twijfelt, dan laten we de leiband gewoon aan. Met Photoshop werk ik die daarna weg.

Mijn hond kan niet stilzitten!

Uiteraard is het leuk als je hond basiscomando's als 'zitten' of 'liggen' kent. Dit geeft de mooiste resultaten. Maar ik heb maar een fractie van een seconde nodig om de perfecte foto te maken.

Het is mijn job om uit te zoeken hoe ik jouw huisdier zo goed mogelijk in beeld kan brengen. Ik zorg dat ik leuke speeltjes of koekjes bij de hand hebt. Uiteraard mag je hond ook zelf zijn lievelingsspeeltje meebrengen. Probeer jij maar gewoon te ontspannen!

Hoe lang duurt de fotoshoot ?

De duur van de fotoshoot wordt niet op voorhand vastgelegd. Sommige dieren (en baasjes) hebben wat tijd nodig om zich op hun gemak te voelen. Dat is geen probleem! We lassen af en toe een pauze in, zodat de boog niet de hele tijd gespannen hoeft te staan.

Wat bij slecht weer?

In geval van een slechte weersvoorspelling prikken we samen een nieuwe shootdatum, zonder extra kosten. Annulatie owv weersomstandigheden is ten laatste 24u op voorhand mogelijk.

Mag ik vrienden en familie meebrengen naar de fotoshoot?

Ik adviseer om het aantal toeschouwers te beperken. Dit verhoogd de stress bij dier en baasje, wat en effect zal hebben op het eindresultaat. Kom dus enkel met de mensen die mee op de foto willen staan.

Ik wil boeken, wat moet ik precies doen?

Geweldig!! Ik kan niet wachten om jou en je huisdier te leren kennen. Contacteer me vandaag nog via het contactformulier of via ellen@whiskersandtails.be en ik stuur je alle informatie.