Blijvende herinneringen aan je viervoeter

Een Whiskers and Tails fotoshoot draait om liefde voor dieren, van vrolijk kwispelende staarten tot spinnende snoetjes met snorharen. Wil je een prachtige foto van je huisdier om die lege muur in je woonkamer op te leuken? Een schattige gezinsfoto samen met de kinderen en de hondjes? Een onvergetelijke communiefoto van je dochter en haar lievelingskonijn of paard? Het kan allemaal.

Enkele populaire fotoshoot mogelijkheden

hondenfotograaf-leuven

Ik doe niks liever dan samen met jullie naar het bos, de manege of een andere betoverende fotolocatie te gaan en jullie geweldige band op beeld vast te leggen! 

 
blackfoto-paard-leuven

Wist je dat blackfoto’s ideaal zijn als wanddecoratie? De unieke uiterlijke kenmerken van je paard worden extra in de verf gezet door het dier te fotograferen in een stalopening of tegen een donkere achtergrond.

 
fotograaf-communie-leuven-paard

Communiefoto’s met paard of pony van je zoon of dochter? Zeker mogelijk! Ik kan de foto’s verwerken in kaartjes om uit te delen of een fotobox voor de familieleden. 

hondenfotograaf-leuven-studio

Heb je als fokker een prachtig nestje puppies? Ik zet ze graag op de foto in newborn stijl of buiten in het bos als ze al wat ouder zijn. We maken een foto van het gehele nest als aandenken ! 

Hoe werkt een fotoshoot

Contacteer mij

Wil je graag meer informatie? Aarzel dan niet om mij te contacteren!