Ellen Van Loon

PRofessioneel
dierenfotograaf Leuven

Dierenvriend

Wat fijn dat je op zoek bent naar een dierenfotograaf! Net zoals jij ben ik dol op dieren. In het dagelijkse leven werk ik als psychologe in UZ Leuven en geef ik Equine Assisted Therapy. Een therapievorm waarbij ik geassisteerd word door ezelsDieren zijn namelijk geweldige psychologen, ze merken meteen hoe mensen zich voelen. Je kan een dier niet voorliegen of om de tuin leiden. Geen wonder dat ze vaak de beste vriend van de mens worden genoemd. Omdat mijn liefde voor dieren daar niet stopt, ben ik ook opvangmama voor vzw Zwerfkat in Leuven. Ik vind het fijn om straatkatten en verwaarloosde kittens op te vangen en een warme thuis te geven. 

 

Dierenfotograaf Leuven

Ook fotografie is een grote passie van mij. Naast het shooten van kwaliteitsvolle beelden besteed ik veel aandacht aan de nabewerking. Zo wordt elke getrokken foto individueel bewerkt voor het mooiste resultaat! In 2017 besloot ik mijn twee passies te combineren en… Whiskers and Tails was geboren! Het leukste aan mijn job als dierenfotografe vind ik de liefdevolle band tussen baasjes en dieren op beeld vastleggen. Daar word ik instant vrolijk van! 

Mijn favoriete Stijlen

hondenfotograaf-leuven

Ik doe niks liever dan samen met jullie naar het bos, de manege of een andere betoverende fotolocatie te gaan en jullie geweldige band op beeld vast te leggen! 

 
blackfoto-paard-leuven

Wist je dat blackfoto’s ideaal zijn als wanddecoratie? De unieke uiterlijke kenmerken van je paard worden extra in de verf gezet door het dier te fotograferen in een stalopening of tegen een donkere achtergrond.

 
fotograaf-communie-leuven-paard

Communiefoto’s met paard of pony van je zoon of dochter? Zeker mogelijk! Ik kan de foto’s verwerken in kaartjes om uit te delen of een fotobox voor de familieleden. 

hondenfotograaf-leuven-studio

Heb je als fokker een prachtig nestje puppies? Ik zet ze graag op de foto in newborn stijl of buiten in het bos als ze al wat ouder zijn. We maken een foto van het gehele nest als aandenken !