fbpx

Van Shoot tot Wall Art

Hoeveel kost een fotoshoot van baasje en hond nu? Wat is de prijs van een huisdierenfotoshoot met jouw favoriete viervoeter en wat krijg je in ruil? Bij Whiskers and Tails krijg je meer dan enkele digitale fotobestanden. Ik wil mooie afgewerkte producten voor je maken die je thuis kan ophangen of plaatsen als stijlvolle interieurdecoratie. Zo kan je ten volle genieten van de foto’s die we maken van jouw favoriete huisdier. De fotoshoot zelf is een leuke ervaring op zich. We maken er een toffe speel-uitstap van samen met je dier. Zo maken we samen foto’s waar het karakter van jouw dier echt tot uiting komt.

Elke samenwerking verloopt in 4 stappen.

Gratis Kennismakingsgesprek

Ik sta te popelen om jou en je viervoeter te leren kennen! Voor we overgaan tot de fotoshoot, weet ik graag wat je verwachtingen zijn, of er een bepaalde stijl is die je mooi zou vinden en of je al een idee hebt welk soort eindproduct of artwork zou passen bij jou thuis. We overlopen de mogelijkheden en de prijzen, kiezen een geschikte locatie en prikken een datum. Mijn stijl is gebaseerd op buitenfotografie. Indien de weersvoorspellingen ongunstig zijn, verplaatsen we de shoot naar een ander moment, zonder extra kosten.

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Je beslist hierna pas of je effectief overgaat tot een shoot. Na dit gesprek ken je alle mogelijkheden en het gehele kostenplaatje.  

Let's Shoot !

Dit is het moment waar we naar uitgekeken hebben! Elke fotosessie is uniek en mijn aandacht gaat volledig naar jouw huisdier – geen stress, geen druk. Ik vind het belangrijk dat alles in een ontspannen sfeer kan gebeuren. Dieren pikken nu eenmaal veel van onze emoties op, dus chillax! Ik doe er alles aan om de speelse oortjes en schattige glimlach van je trouwe vriend optimaal in beeld te brengen.

 

Première

Benieuwd hoe de foto’s er uitzien? Meteen na de fotoshoot spreken we af wanneer jij de foto’s als eerste in première te zien krijgt. Ik breng voorbeelden mee van decoratieve eindproducten: fotokaders, wall-art, albums en fotoboxen. Samen bekijken we hoe we iets mooi kunnen maken met de foto’s van jou met je hond, kat, paard of ander dier. Met speciale software toon ik je hoe de decoratieve wall-art er op jouw muur zal uitzien. Zo kan jij ze van dichtbij en op een ontspannen manier bekijken in welke eindproducten je wenst te investeren. Het is pas op dit moment dat je ook beslist hoeveel geld je uiteindelijk wenst uit te geven. Tijdens het kennismakingsgesprek krijg je al een idee van wat zaken kosten, maar wat je nu precies wenst aan te kopen, dat bepaal jij op de avond van de première.

fotoshoot hond

Geniet ervan !

Afhankelijk van wat je besteld hebt, mag je 2 tot 4 weken later jouw unieke wall-art, fotokaders, album of fotobox komen ophalen in Leuven. Je zal  versteld staan van hoe mooi jouw favoriete beelden er in grote print uitzien! Digitale files zijn te downloaden via een online gallerij.

Close Menu